- Semester



Nu beger jag mig till Miami Beach och sedan kryssning runt till olika paradisöar i centralamerika. Efter en veckas kryssning bär det tillbaka till Miami. Hemma igen om tre veckor. Kommer uppdatera när jag har tillgång till internet, och tanken är att under kryssningen så ska det läggas upp outfit bilder.

Puss

- Nytt

Foton på min nya byxdress och min nya shortsdress med volanger. Båda två kan man både klä upp med smycken och klackar så de blir festligare, samtidigt som det passar utmärkt att sätta ett par vita converse till och lite avslappnat och göttigt. De båda åker med på semestern och kommer användas flitigt, den hellånga byxdressen känner jag på mig blir en favorit hos mig.

puss


- fjäder



Ny vit oversize med ett tryck av en fjäder. Har en himla massa visioner för detta underbara tygstycke.

puss

- smaragdgrön



Den här gröna sköna blev jag kär i och den hänger nu så fint i min garderob. Älskar färgen, älskar modellen och älskar hur fin den kommer va till en brun kropp i sommar.

(Tänk på att bilden jag tog i all hast inte gör färgen rättvisa, färgen är inte riktigt som på bilden, ska visa er en bättre bild så småningom)

Puss

- hej du underbara


- finfina detaljer



Idag har jag haft på mig denna fina blusen med brodyr av blommor. Söt som attan.

puss

- if it makes you happy



Dagens klädsel.

Enkelt, svart med smycken. Ett säkert kort. Inget out of the ordinary,  men stabilt.  

puss

Svart stickad tröja- ginatricot
Bustier- H&M
Svarta brallor- pieces
Skor- dinsko
Armband - Thomas Sabo
Ringar- Laila Bagge, H&M, Portugal

- walk of fame



Ett par svarta boots med vit fårpäls fodring, som jag blev förälskade i så fort jag såg dom. Tänk er dessa till, precis som på bilden, strumpbyxor och en stor mysig stickad tröja! Jävlar så snyggt rent ut sagt. Skorna är perfa i vinter och de hade varit perfa på mina fossingar. Så blir på jakt efter ett par inom kort!

puss

- thank goodness it's Friday




Dagens klädsel.

Tjenixen! Är inte allt för aktiv på bloggen men nu när man bott ensam i min kusins lägenhet i en vecka så har man förutom pluggat även handlat och lagat mat. Vuxenpoäng till mig! Men det är helt klart värt det, för att ha en egen lägenhet är inte helt fel! Veckans sista dag i skolan och ett prov har man klarat av, och genom korridorerna och upp och ner för de satans trapporna har jag varit klädd i en mysklädsel och slarvig knorr. Avslappnat och skönt. Nu gäller idol och tända ljus!

Puss

Grå/Svart kofta- lindex
Svart tröja- H&M
Svarta tights med mockadetaljer- pieces
Skor- dinsko
Ring- spanien

- better late than never


Lördagens festklädsel. Körde på svart och enkelt och la mer fokus på min ögonmakeup som jag tyvärr inte har någon bild på. Klantigt, jag vet. Men körde på sotade ögon med svart och silver iallafall.

Svart bustier- H&M
Svart transparent tröja- Selected femme
Svarta brallor- H&M
Ringar- Laila Bagge, Spanien

- two pieces of perfection



Min bror har varit på semester och med sig hem hade han två linnen till mig! Hur snygga som helst! Ser redan framför mig något av linnena, jeansshorts, vita converse och brun kropp! Adam han kan han! Tack så mycket bror!

RSS 2.0