- Creme


En creme-färgad oversize kavaj att bära en sommarkväll till brunbrända bara ben och solkysst hy, en clutch i handen och klackar, detta i jordnära färger som brunt, nude, och vitt. En slarvig mjuk uppsättning i håret. Jisses, jag ska ha en! Ska på jakt, snarast! Så fint. Feminint, enkelt & vackert.

- dagens

                      

Brallor- Levis, Oversize tröja- Monki, Korsring- Miami, Armband- Thomas Sabo


- lördagens klädsel



           Brallor - Levis,   Linne - selected femme,   Smycken - thomas sabo


Igår vankades det festligheter, och kvällen blev helt klart godkänd! Jag körde på lite färg igår med mitt nya gröna linne och sen ett par svarta klackar till det. Till detta bar jag en skinnjacka, inte bästa valet då jag frös som in i när vi vandrade till efterfesten. Men nu har jag lärt mig det! 

Nu blir det film och cola! Puss!


-

Laddaren till min dator är på villovägar i Hässleholm, därav inget blogginlägg. Vill visa bilder, och bilderna är på datorn som är död som sagt. Inlägg kommer när jag hämtat min laddare. Hemskt ledsen. Vet att jag är kass haha. Men men, den som väntar på något gott väntar inte för länge eller hur det är man säger haha :) I'm so sorry homies!


- lördag



 
Lördagskvällens klädsel.

Dagen efter nyår och några timmar på stranden, tacos, joggingtur och en dusch senare var det dags för att ut och äta middag. Köpte ett par skor påvägen till restaurangen och väl framme åt jag en smarrig pizza med mozarella och soltorkade tomater. Befinner mig nu åter på hotellrummet och ska slänga ihop min packning lite snabbt för imorgon lämnar vi Miami, för en veckas kryssning, men kommer sedan tillbaka till Miami igen. Så nu ska jag packa lite snabbt och sen sova så att jag är pigg imon, för lite shopping ska hinnas med innan vi intar havet.

puss

- I AM IN MIAMI BITCH

ROLIGASTE OCH MEST GALNA NYÅR JAG UPPLEVT!! KOM NYSS INNANFÖR¨ HOTELLDÖRREN OCH MINA FÖTTER VÄRKER MER ÄN NÅGONSIN.. NATTEN SLUTADE 'MED ATT JAG GICK BARFOTA LÄNGS MIAMI BEACH GATOR!

BErÄTTAR MER IMON MINA HJÄRTEGRYN. PUSS


RSS 2.0