-yesterdays



Gårdagens klädsel. Ni vet de brallorna jag skrev om för några inlägg sen? Kunde inte släppa dom så tog tåget in till kristianstad och köpte dom! Så de åkte på igår och jag gillar dom. mycket.

puss



Whatever it takes





Satt där och did a pose. Men tappade tålamodet och blev lite flummig, därav bild nummer två. Men det bjuder vi på en sen torsdagskväll som denna! Efter en eller två timmars skolarbete ska ett arbete skickas in. Visst är det lite nervöst precis i det ögonblicket man trycker på "send" ? Ungefär som ögonblicket när man drar av ett plåster. Eller tar en spruta. Eller kastar sig ut ur ett plan ( inte för att jag vet något om det, men kan tänka mig och skulle vilja testa). Eller som när man vaxar benen. (Done that, skulle dock inte vilja testa igen). Nu skenade jag iväg lite här. Men vad gör man inte för att du ska få in den rätta känslan? Allt som krävs. Om jag så ska behöva gå in på detalj om ett toabesök. Som sagt, allt som krävs.

puss

Today´s





Dagens klädsel. Har sett stayups i allt fler outfits på senaste tiden, bland annat modetjejen dollyblond har burit dessa flitigt. Stayupsen inspirerade mig dagen till ära.

Strumpbyxor--
Spetsbyxor- Pieces
Svart längre tröja- H&M
Svart kofta- pepper corn
Ringar- olika


-godnatt

Av någon anledning så motarbetar blogg.se mig och jag kan inte ladda upp bilder... Inte roligt att blogga utan bilder så nu säger jag godnatt och beger mig mot sängen! Bloggar imon!

puss


Wanted


Dessa svarta sammetsbyxor med högmidja och dragkedjor vid anklarna ska jag på jakt efter nästa shoppingrunda! Har redan börjat fantisera ihop olika vis att bära dessa snyggingarna, vad jag ska ha för toppar, skor, accesoarer och vid vilka tillfällen. Bilden i mitt huvud i skrivande stund visar ett par fräcka klackar på fötterna, byxorna, en kortare tröja (tänk magtröja) i ett ballt mönster eller tryck och röda naglar och korsöronhänge. Skulle helst vilja ge mig iväg på jakt nu. They are sooo WANTED

New shoes





 Amor



It doesn´t matter if you´re black or white




   
Boots- Vagabond
Tights med mockalappar på knäna- Pieces
Vitt oversize linne- Gina tricot
Grå halsduk- Indiska
Ringar- Olika

-ringar



1. Köpt i Portugal      2. H&M        3. Laila Bagge      4. Köpt i Spanien

Fyra favoriter ur min ringsamling. Är svag för ringar. Svarta enkla, utmärkande maffiga, diamanter, färgglada, djuriska, matta, blanka, ovala, fyrkantiga, små, stora, variationen är oändlig. Tyvärr inte i min samling då många av dom jag köpte i spanien i våras tyvärr är borttappade eller sönder. Så nästa shoppingrunda ska jag på jakt efter några nya ringar. Tills vidare kommer dessa fyra ringar att smycka mina händer, gärna varje dag, svårt att motstå. Ett par fräcka ringar lyfter upp vilken klädsel som helst! Puss


today I am wearing this

#Vita converse -
# strumbyxor -

# svart stickad tröja- butik i Malmö, kommer ej ihåg
# Svart skinnjacka- Vero Moda
# Svart väska- Accent
# Ringar- Olika ställen


Skinnshorts






Skinnshorten som är nya är från second hand och var från början långbyxor. Men saxen åkte fram och numera är de ett par balla shorts. Bjussar på två bilder där jag visar hur jag tänker använda dom till vardags och sen hur jag exempelvis bär dom till fest. För att festa till shortsen har jag satt på mig ett par kilklackar,smycken, utsläppt hår och den röda väskan som är i årets accentfärg! Två alternativ hur jag bär shortsen till vardags och fest och jag rågillar det!

puss


like a diamond in the rough




Bilden togs igår när jag kommit hem efter en dag och kväll i malmö med en drös fotbollstokiga. Dagen bestod av två studiebesök och 90 minuter på Malmö FFs arena där Malmö-Kalmar spelade. Denna dag var min kropp täckt av svarta byxor, vitt oversize linne, svart kofta, vinterjacka (!), svarta skinnhandskar och huvudet insvept i en grå virkad halsduk som ni ser på bilden. Blev lite sådär härligt lagom tillgänglig, lagom varm och lagom anonym i min huvudbonad, vilket kan vara skönt då och då när man inte har en bra hår/smink/humör dag. Mina fingrar var återigen smyckade med mina favvoringar, där bland är min orm från laila bagges kollektion med, diamant-ormen pryder mitt långfinger på bilden för er som vill ta en titt.

Puss


embrace me



Första inlägget. Va nådiga mot mig. Ska göra mitt bästa. Lite som att famla runt på okänd mark. Inte riktigt sant har gjort det här innan. Gick inte så bra dock. En nystart. Ta emot mig med öppna armar. Embrace me.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0