-cross




Här har vi tre favoriter hos mig som jag tänker beställa inom kort! Första och tredje bilden är två ringar, båda ett kors och i svart men den ena tjockare än den andra. Den andra bilden är två kors-öronhängen i silver, som även dom är riktigt stora. Sjukt snyggt med kors och att ha en sån maffig ring på fingret, som är större än vad de ser ut på bild, sticker ut och lyfter upp vilken klädsel som helst! Öronhängerna är även dom otroligt fina och snygga att ha till en svart enkel festklädsel och sedan dessa i öronen! Var påväg att köpa ringen för någon månad sen men så fungerade det inte när jag skulle beställa och mitt tålamod är inte det bästa.. Men nu ska det minsann göras!

puss


- long time no see



Mina underbaringar till klackar
Förlängsedan vi sågs
Dags att rastas lite
Om inget tillfälle ges inom kort
Skall jag gå omkring hemma iförd klackarna och sovtröja
Lyxa till vardagen lite
Varför inte?

- give me a sign









Dagens klädsel

Svart oversize- Monki
Svarta skinnshorts- Second hand
Svarta strumpbyxor-  unknown
Vita skor - Converse
Grön Jacka- H&M
Ringar- spanien, Laila Bagge

- MONKI



Satt ihop ett collage av mina favoriter hos MONKI för tillfället. Favorit butiken när det kommer till basplagg.

-Gråa klänningen, vill jag matcha med boots och rejäla armband och skinnjacka!
- Svarta huvudbonaden, VILL HA NU! Till plattat hår och gärna till den gråa klänningen!
- Bootsen, riktigt tuffa! Passar till allt, till stuprören, till klänningen och till shortsen i vår!
- Vit skjorta- Fint mönster vid bröstkorgen, ett bra basplagg.
- Svarta oversize tröjan- Perfekt på alla sätt och vis, och vid alla tillfällen!
- Rosa linnet- Gillar rosa mer och mer för var dag, matchas till skinnshorts eller jeansshorts!
- Vit tröja med tryck- Bär jag helst till bruna bara ben, röda naglar och converse!
- Skinnväst- Cool rejäl väst som jag bär utomhus, matchar med tunna plagg, för att skapa kontraster.
- Svart kort linne- Till höga byxor!!
- Gråa jackan- Gillar den sjukt mycket! Pasar utmärkt till ens svarta skor, svarta mössor/pannband/skinnhandskar/väska etc. Alltså en bra färg-brytare! 
- Offwhite koftan- Nu inomhus, till våren utomhus. Till en hög toffs och svarta jeans! Älskar färgen och materialet!

 Ser att jag skrivit mycket om shorts och bara ben, då tankarna dras automatiskt till värmen. Hade inte alls varit fel! men ska inte klaga, snart jul och det är ju kul.

puss


-svar på kommentarer

Postat av: IDA
-Fasiken vad snygg den var tilda!!
vart är den köpt?

Svar:
- Det är faktiskt så att pälsjackan var mormors gamla som jag tog över :) Men jag har sett liknande på ett flertal ställen så ut på jakt så kommer du garanterat att hitta en! :)



-Tack Linnéa!




- Tack du anonyma! Det va väldans snällt sagt, uppskattar det mycket!



-pälsjacka





En pälsjacka som jag suktat efter länge. Lyckan är stor. Och den stora luvan är cool. Väldans cool. Stor är den med. Och gosig. Ja det får man inte glömma. Väldans viktigt det dära. Visst blir jag gosig i den stora gosiga jackan med den coola luvan? Jag är lycklig. Tack mormor. Du är med cool.






puss

- to take a chance


Ledsen för ett par dagars uppehåll. Har haft fullt upp plus att min kamera protesterar så har inte kunnat ta några pics. Men den har börjat fungera igen som tur är så bilder kommer imon. Imorgon ska jag visa er något som jag är superduper glad över att jag har hittat. Något som jag kan bära i vinterkylan. Kan ni gissa vad? ;) Som sagt så visar jag imon så kika in då!

puss

-svar på kommentarer


- Hej Jenny! Haha tycker du det! Min blogg är ju relativt ny, haft den i en månad ungefär så att få många kommentarer är absolut inget jag förväntar mig alls :) Har ju iochförsig haft en blogg innan, som jag slutade med när det blev sommar och den hade jag väldigt länge, men den fick inte fler kommentarer hahah. Men det är alltid roligt när jag väl får och jag uppskattar det jätte mycket! :D Tack för de fina orden!


 

- Jag älskar dig med underbara kusin! Puss på dig!



Fick även en kommentar för ett tag sen, gällande ett par byxor. Jag svarade direkt i kommentarsfältet men ifall personen som skrev inte sett det vilket vore synd så skriver jag det här med :)

- Byxorna är köpta på H&M :)






-the black one



 - Bilder från Blick´s blogg

Denna väskan tycker jag är asballa snygg och den hade inte varit fel nu när min svarta ändå håller på att gå sönder. Den är stor vilket jag tycker är jätteviktigt då jag har en förmåga att ha hela mitt liv i min väska. Den ser även tålig ut och sen att den är SJUKT snygg gör ju inte saken sämre. Att den har guldiga detaljer tycker jag bara är rå snyggt, kan vara skönt att bryta av med istället för det klassiska silvriga. Denna hade gärna fått följa med mig överallt i höst och vinter.


Today´s most wanted



Denna godingen fick jag upp ögonen för i fredags. Jag drogs direkt till den men den var tyvärr för stor. Så i helgen blir det nog en jakt efter västen. Har länge letat efter en pälsväst att bära över exempelvis skinnjackan. Eller varför inte över tjocktröjan? Det skulle varit ballt! Sen boots på fötterna och skinnhandskar! Det känns rysbart! Denna svarta eller någon brun ska jag försöka hitta.

Puss

Today´s in Gothenburg


Dagens klädsel.


Tänkte slänga in en bild på min röda kavaj som jag köpte för några dagar sen på secondhand för fyrtio kronor.
Ett riktigt kap som man bara inte kan tacka nej till. Och inte gjorde jag det heller. Gillar den mycket. Mer än mycket.

puss

-cross



Ett av köpen idag. Hann inte så mycket men detta fick följa med hem. Ett silvrigt kors att hänga runt halsen. Visst är det iögonfallande? Jag tvekade inte en sekund.

puss

Today´s


Dagens klädsel in the city Göteborg. Är tillbaka i den älskade staden och den älskade lägenheten. Som jag saknat götet. Och inte blir det sämre av att sällskapet är ingen mindre än kusinen kajsa. Helgens mål: Skratta, shoppa och äta gott. Det ska inte bli nåt problem för oss två. Vi är värlsbäst på de tre punkterna.

puss

RSS 2.0