- Sneak peek of something new


En ny vacker skapelse som nu är i min ägo! Så fin till shorts i sommar! Kostar 500 kr, riktigt fin så absolut värd det!




.


- Nytt







Nya mockashorts! Perfekta till våren och sommaren. Mina drömshorts! Kostar 1200 kr

- Mintgrönt



Tips inför våren och sommaren är detta underbara nagellack jag köpte i fredags. Den fina fägen mintgrön kommer synas mycket framöver och jag gillar det skarpt! Så detta lack på mina naglar är ett hett tips!

Detta är Depend nr 236!

- Nytt


                                                                     H&M - 399 kr

En blå marin-inspirerad goding! Kommer bära den som en jacka i vår och sommar!


-inspo



Har låtit mig inspirerats och inom kort skall saxen plockas fram!

Imorgon kommer bilder på det jag köpte igår under shoppingturen i Lund! Även tips inför våren och sommaren! Kika in imorgon, då ska jag visa mina fina plagg!


- elin kling





Elin Kling lyckas alltid!

-ear cuff





Nu är det dags att köpa en, får bli i veckan. Skulle ha köpt en för några månader sedan, men hittade det ej. Men nu gör jag ett nytt försök. Måste ha en, så jäklar grymma! 


- perfect




Stilfull, enkel, snygg! Denna skall jag beställa imorgon. Så perfekt som vardagsväska.


- lördagens


                           byxor-pieces, linne-bikbok, öronhänge-spanien

+ Vita converse, Thomas Sabo armband & ring  


- Victoria´s Secret


                                                           Vit & silvrig bikini - victoria's secret


Två nya godingar som jag köpte i Miami!

Den silvriga är väldigt cool och väldigt silvrig haha. Är jättesnygg på och kommer vara fin till en brun kropp!

Den vita köpte jag innan jag hann blinka, var ingen tvekan om saken, en vit, snygg, enkel och i bästa modellen! Jättefin och även denna gör sig bäst till en brun kropp! ;)

Båda sitter som en smäck och är jättesköna! Kommer garanterat köpa fler bikinisar från Victoria's secret när tillfälle ges!  

- NEW





Två par nya skor som så läckert pryder min skohylla med klackar. Båda paren är köpta i Miami! De svarta blev jag störtförälskad i, och att det var Steve Madden skor, gjorde ju inte saken sämre! De svarta kostade 1200 kr.

De beigea, som är en aning mörkare i färgen än på fotot, blev jag även där lite smått kär. Fick direkt en vision, en bild av en vårig dag med skorna tillsammans med svarta skinnjackan. Beige som är ljust och rätt i vår, kunde ju inte bli bättre! Dessa var rena klippet, tror de kostade 150-200 kr! 

Resten av shoppingen från Miami kommer någon dag framöver!

puss!

- NEW


/Rosa kavaj att bära i sommar till bruna ben och ljusa färger som vitt och beige





/ Svart stilrent linne att bära till fest med smycken och klackar, eller till sommaren med ett par jeansshorts



/ Vit enkel snygg skjorta att bära antingen lite löst instoppad i svarta brallor, klackar och ringar eller till sommaren till ett par bruna ben, sletna jeansshorts, slarvig knut i håret, brillor och vita converse.

puss


- cravings



En enkel, tunn och silvrig såkallad halsring (halsband fast tightare) är jag grymt sugen på att införskaffa! Stilrent och simpelt men iögonfallande då den fungerar som pricken över i:et till en exempelvis svart outfit. Smycket hade även suttit fint i sommar till en förövrigt enkel outfit, då silver och en brun sommarfräsch hy utgör en finfin kombo!


- New




 
Ny tröja! Ljusrosa med volanger! Tröjan passar in i kategorin söt/feminint som jag har fastnat för på senare tid! Feminint, stilrent, enkelt & färgerna rosa/nude/vitt och creme är mina ledord för tillfället, och jag spår en ljus framtid under vår och sommar också då dessa kommer hålla i sig som mina ledord!

Var i Kristianstad igår förresten, en impulsgrej då jag följde med the twins innan min träning! Hittade som sagt volangtoppen, en kavaj ( ljus i färgen, jihaa) och ett svart stilrent linne! Visar later mis amigos!

( Icke så fantasifulla bilder, men hade ont om tid så de duger haha! )  

Puss!


RSS 2.0